cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't link xiaomi home and google home anymore

Kamoulocks
Community Member

Hi,

I'm able to link my xiaomi home account and my google assistant.

When i try, i got a error message that tell me this :

could not reach mi home, please try again.

Tried to reboot the phone, uninstall/reinstall Xiaomi home app and google home app.

It suddenly stop to work so i deleted the link between the 2 account and now i can't make the setup again, always the same error message.

 

Any tips please ?

 

Thank you.

557 REPLIES 557

vramos666
Community Member

Same here. Spain (Madrid)

Any solution besides trying it by smartthings? in my case it doesn't work either

Etbam
Community Member

Same in Argentina! Any help???

Cosmin
Community Member

same here from romania

xiaojoe
Community Member

same issue from Malaysia. Just realized the problem last night. i unlink Mi Home form Google Home but the mi devices in google still show and unable to unlink from there.

Tried to relink back Mi Home but unsuccessful, suspect it's from google side because mi home app still works fine. 

am using mi china devices..... 

J2
Community Member

Same here for over 3 days already.

gui_baeta
Community Member

@Kamoulocks wrote:

Hi,

I'm able to link my xiaomi home account and my google assistant.

When i try, i got a error message that tell me this :

could not reach mi home, please try again.

Tried to reboot the phone, uninstall/reinstall Xiaomi home app and google home app.

It suddenly stop to work so i deleted the link between the 2 account and now i can't make the setup again, always the same error message.

 

Any tips please ?

 

Thank you.


Same here 😕

irvin2610
Community Member

Me too, I was trying every things, all. But the problem persist.

Locke
Community Member

Do there have any reply for this matter from Google or Mi?

GrimAngel9
Community Member

Same problem here 🇨🇱

However, everything stopped working today, last night it worked flawlessly

Yeah man same. Was working good since 2 years and now this. 

Urias
Community Member

Having the same problem to use the Mi Home at Google Home!  No problem in the Echo Show from Amazon

Mrbigtime81
Community Member

All of a sudden I got this problem. Since twoyears it was working  and now it gives this problem. Why?

aihoney
Community Member

Same here from malaysia

kamalhandoo
Community Member

Have been facing same issue since two days. From India. 

Oseir
Community Member

Hey guys is interesting why there isn't that much information, twits, or news about this issue. It's clear that something happened to all of us in the last 48hrs however we are few people compared to reports back in January 2021 when something similar happened.

Xiaomi and google home are very popular in Mexico and I assumed I was going to hear more people complaining but it is not like that. 

Could this be something affecting only particular configurations? Are we doing something wrong? I don't see anyone from the US complaining. 

My configuration had worked smoothly for years and suddenly it stopped working. 

Has anyone found any article or news that may relate to this matter? 

Felix
Community Member

Same problem from Taiwan. @GoogleNestTeam Please fix it ASAP. 😥

ElSuperTunas
Community Member

Same problem here please help us.

Saprogenico
Community Member

Here in Portugal already start to working! 

Start fo work here in Brazil too

leolinnz
Community Member

New Zealand is back to working too! I guess we will never know what's going on?!

Oseir
Community Member

Already back in Mexico!

Jemhoe
Community Member

Back in Singapore. Apparently someone might have tripped over the power cors of the server

VictorVilla1936
Community Member

Being the 10:15pm in México I'm successfully connect Mi Home to Google home, just in time to test the sensor set I bought...

Huawei P30 lite, Singapore server. 

Mickeyshane
Community Member

its working now. just tried to link mihome again. i'm not home to try the devices but its able to link and show the devices.

Singapore here

GlobalTraveller
Community Member

JUST TRIED AGAIN AT 13:25 (Sgt) 4/11/21 AND ITS ALL WORKING AGAIN.  😃

Locke
Community Member

Now link and resume to normal function. Thank.

Thailand.

Humeid
Community Member

It's working everywhere no need to write its working in certain country 😂

Am happy they fixed it 

Just say thanks @Humeid 

bfuster
Community Member

Vuelve a funcionar en España.

MikeQ
Community Member

Me too. If it's happening to a lot of people, it will be fixed soon, hopefully.

AlesBucci
Community Member

Czech republic right now connected ant it works

Alpin
Community Member

Poland, now a have "No devices were found in your Mi Home account".

DonJorgito
Community Member

Yes, it is working again, I'm in Spain

Sentou
Community Member

The Problem is solved, it worked for me! 

Skip78
Community Member

Same problem! Where we can push them to solve it?

Drugo
Community Member

It's working now in Italy. Problem solved

gsusalcaraz
Community Member

Problem solved in Spain 

Aragao
Community Member

Started to work again today (November 5th 2021) in Portugal... at least for me...

I didn't do anything. Just started working again

Topnut
Community Member

From Singapore- Looks like they have solved it!! Able to link again. Thank you Google & Xiaomi ! 

Y420
Community Member

Same here. Started last night but is now working again for me. I did not unlink my mi home. I just didnt use google home for my mi home devices. I tried doing the open the lights via the smart speaker and now its working.

 

PH here if it matters