cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

remount this device once its charged to see live videos and receive notifications

Brad911
Community Member

Hello,

 

I'm trying to see live video from my nest indoor outdoor camera (battery). I've successfully added and removed it's 2x but I keep getting this message 'remount this device once its charged to see live videos and receive notifications' 

What does it mean to remount this device? Why can't I just enable it and see live video?

 

Thanks,

Brad.

 

 

 

 

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Brad911
Community Member

You need to connect the magnetic back to the camera. It won't stream live video without being 'mounted', ie. The magnet on the back..

View solution in original post

Remounting the camera to the magnetic base did turn video back on for me. Thank you!

View solution in original post

9 REPLIES 9

fimchick
Community Member

Same issue here just today!

fimchick
Community Member

i’m having the exact same issue right now as well 

Brad911
Community Member

You need to connect the magnetic back to the camera. It won't stream live video without being 'mounted', ie. The magnet on the back..

View solution in original post

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hey folks,

 

I am glad to hear that you were able to get it figured out @Brad911 and I hope that information helps you out, @fimchick. Please let me know if you need further assistnace.

 

Best Regards,

Brad.

KoolAde2
Community Member

Even if you told it in the setup you were using the 1/4-20 treaded to install it where you wanted it.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hello again,

 

Checking in, and wanted to ask if you are making sure that it is connected to its magnetic base? Check the positioning and make sure there is no debris in the way of the magnetic base and the camera. Id restart the device as well again, and then try to set it back up, first checking to make sure it connects and magnatizes.

 

Best Regards,

Kalla.

GarrettDS
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,
Just wanted to jump in here to check to make sure that you saw our response. Please let us know if you have any other questions or concerns as I will be locking this in 24 hours.

Have a great day.
Garrett DS
 

Remounting the camera to the magnetic base did turn video back on for me. Thank you!

View solution in original post

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hey Folks.

 

I am glad to hear that it started to work for you! At this time, I'll go ahead and lock this thread. If you're still experiencing problems, feel free to start a new thread and we'll be happy to help.

 

Best Regards,

Brad.