cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Chromecast not showing when I'm connected to the same WiFi network :(

zoejanaye
Community Member

My Chromecast is all set up but it won't register that it's connected to the same Wi-Fi network. I'm using a Nokia FastMile Gateway with Optus. 

5 REPLIES 5

beaverton
Community Member

I am  having the same issues here, i went from optus 4g huawei router to their nokia 5g router and i cannot get the chromecast working on the 5g router. I have found multiple threads about this but none of the solutions seem to work

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hey there zoejanaye,

I apologize about the late response on this, thank you for being patient! Were you able to fix that connection issue? If not, I'd be happy to help out, as I know network issues can be tricky to troubleshoot on your own. Let me just ask you some questions about what's happening:
 

  • When did this issue start happening?
  • What is the firmware version of your Chromecast?
  • Have you already seen this article on connection issues?
  • What color is the LED light on the Chromecast?
  • What troubleshooting steps have you already tried?
     

I look forward to your response, and if you have any other questions or concerns for me, please let me know!

Best regards,
Jeran
 

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,

Did you have any more questions or need any additional help? 

Thank you,
Jeran
 

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,

Did you have any more questions or need any additional help? If not, I'll go ahead and lock up this thread in 24 hours.

Just checking up,
Jeran
 

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hey there!

We haven't heard back from zoejanaye, and it's been a few days, so I'm locking the thread. As always, feel free to make a new thread if you have any more questions or concerns.

Have a good one!

Best regards,
Jeran