cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Chromecast built in Vizio Dx50

TODD8732
Community Member

My Vizio Chromecast built in was working fine, now it can't even find the TV when I try to cast it?!?! How do I fix this? Tia!

2 Recommended AnswerS

TODD8732
Community Member

Ok thats about thé only thing I haven't tried. Thanks

View Recommended Answer in original post

JillG
Diamond Product Expert
Diamond Product Expert

I have a Vizio with a Chromecast Built in as well. Sometimes I need to reboot the TV to revive it.  

View Recommended Answer in original post

7 REPLIES 7

JillG
Diamond Product Expert
Diamond Product Expert

Hi @TODD8732 

Take a look at Vizio's troubleshooting for this issue. VIZIO Support .

Be sure your casting device and TV are using the same exact Wifi network. 

 

TODD8732
Community Member

Ok thats about thé only thing I haven't tried. Thanks

JillG
Diamond Product Expert
Diamond Product Expert

I have a Vizio with a Chromecast Built in as well. Sometimes I need to reboot the TV to revive it.  

JenniferV
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,

 

TODD8732, happy to hear that JillG was able to help you. In the meantime, do you still have other questions and concerns?

 

As always, thanks for the help, JillG. I appreciate it.

 

Best,

Jennifer

TODD8732
Community Member

Thank you yeah I read that sometimes the TV or router or both need reset, mine started working fine after I unplugged it and plugged it back in. Thank you!

TODD8732
Community Member

Glad that's fixed, I love to cast to my TV. So convenient.

JenniferV
Community Specialist
Community Specialist

Hello TODD8732,

 

That's cool! We're glad that you're enjoying casting video content using your Chromecast. Since the issue is now fixed and you don't have any more questions and concerns, I'll go ahead and lock this thread.

 

Feel free to create a new thread should you have any new issues, updates or just a discussion topic. We're here to help!

 

Cheers,

Jennifer