cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Google Nest Hub

Jiles357
Community Member

Hello,

We just got the Google Nest Hubs in our house when we had the alarm system installed. The tech set them up for each room and they were individually labeled for the rooms(5 total). If I were to send a family broadcast, I could send one to the individual room as they were labeled. Now, the family broadcast shows only 3 hubs with all the same name. However, in Google home, all 5 are showing and individually labeled. How do I get my hubs back to the way they were when the tech set them up? I was thinking about a factory reset and set them up all over again but that seems like it would overkill and time consuming. Please advise. 

Thanks,

3 REPLIES 3

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey Jiles357,

 

I wanted to follow up with you, and see if I could help resolve your issue. I did find an article with more details on speaker groups. Please let me know if that helps, or if you have any questions from here.

 

Best regards,

Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey Jiles357,


I wanted to check in and see if you are still in need of any help with your device? Please let me know, as I would be happy to assist, and answer any questions you may have.

Best regards,
Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey Jiles357,


I want to ensure you are good to go, and everything is working properly. Please let me know if you are still having trouble, as I will be locking the thread in 24 hours due to inactivity. 

Best regards,
Jake