05-12-2025 11:45 PM
Witam najgorszą firmę na świecie,
nie będę już pytał grzecznie jak żebrak, kiedy będzie język polski na waszych bezużytecznych urządzeniach. Wiem, że macie w głębokim poważaniu nasz kraj i ludzi którzy korzystają z wielu waszych usług. Moje pytanie jest zgoła inne. Kiedy wy opuścicie nasz kraj grzecznie? Jeżeli nie wiecie, to może my wam pomożemy? Nie potrzebujemy na swoim terenie firmy która gardzi nami w taki sposób, nie dodając ojczystego języka do swoich bubli.
Jestem w stanie rozpętać w internecie antyguglową kampanię przeciwko waszej podrzędnej firemce, tylko dlatego, że wy gardzicie nami od wielu lat. Tym bardziej, że uaktywnienie języka polskiego na tych urządzeniach to kwestia kilku kliknięć, bo urządzenia te kiedyś mówiły po polsku, mało tego, niektórzy ludzie w Naszym kraju radzą sobie z tym problemem oszukując urządzenie i konfigurując go za pomocą telefonów Apple i Android. Czy naprawdę musimy kombinować, żeby język polski był na naszych urządzeniach? nie można go tam po prostu z waszej strony legalnie umieścić? Co z was za firma?
macie czas na odblokowanie języka polskiego do końca maja tego roku, później zadzieje się magia!
05-27-2025 04:31 PM
Jak co daj znać to się dołączę.