cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Replies are disabled for this topic. Start a new one or visit our Help Center.

Please tell me how you can solve the problem, the situation is as follows after resetting the settin

Dan26
Community Member
  • Please tell me how you can solve the problem, the situation is as follows after resetting the settings on the Google nest audio column, after turning on the indicators started blinking as if looking for the Internet, but after a minute of blinking, the column turns off, at this time it does not respond to any button. What could be the problem?
1 Recommended Answer

Dan26
Community Member

disconnecting the cable for 10 seconds helped me, but I had to do it not 11 times, but somewhere around 14 and 15 times the speaker booted

View Recommended Answer in original post

5 REPLIES 5

Hazell
Community Member

I have same problem from yesterday , and I’ve tried the official solution for several times(Unplug the power cable from your speaker. Wait for 10 seconds. Plug it back in, and wait until all 4 lights on the top illuminate. Repeat step 1, 10 more times.) But it still can’t work. Hope it just a short time bug:(

Dan26
Community Member

disconnecting the cable for 10 seconds helped me, but I had to do it not 11 times, but somewhere around 14 and 15 times the speaker booted

Hazell
Community Member

Thanks for your reply!! I’ve tried your way  until 16th times and it’s working now!

Dan26
Community Member

always happy to help)

Alex_S
Community Specialist
Community Specialist

Hi everyone,
 

We’re glad to hear that this has been sorted out, and thanks for sharing your resolution here, Dan26. Let me know if there is anything else I can help you with.


Cheers,
Alex