cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

no devices were found in your mi home account" - when try to link xiaomi Mi home app

Eulogitos
Community Member

Hello everytime I try to connect mi home with google home i have the same problem it says that no devices found. I have the roborock s7 vacuum in mi home and can't connect it with google.. any suggestions; roborock s7 is competitive with google assistant

4 REPLIES 4

Eulogitos
Community Member

Screenshot_20221228_192834_Google.jpg

Juni
Community Specialist
Community Specialist

Hi Eulogitos.
 

Thanks for posting here in the Google Nest Community.
 

This is not the experience that we wanted you to have, let me help you out. A few things: were you able to link it before or is this the first time? Is the vacuum working on the Mi Home app? Do you have other third party devices linked? If so, are they working fine?

 

You can force close and reopen your Google Home app to refresh. If this did not work try to reboot your phone and see if it will make a difference.  

 

Let me know how it goes.

 

Thanks,

Juni

Juni
Community Specialist
Community Specialist

Hi there,

 

It's me again. I want to make sure you're all good — how did the steps go?
 

Regards,

Juni

Azarco
Community Specialist
Community Specialist

Hey Eulogitos,

 

We want to ensure you are good to go, and everything is working properly. Please let us know if you are still having trouble, as we will be locking the thread in 24 hours due to inactivity. 


Best,
Alex