cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Nest cam outdoor video

Kvjazz
Community Member

I have installed new cams but my video feeds are just clips and when I click on them there is no feed. For example, it might say I have a 6s feed but when I click on that feed it doesn’t play a video. Just shows that “clip”. What am I doing wrong?  I am still in the 30 day trial period. 

3 REPLIES 3

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hi there,

 

Sorry for my late response. Thank you for all of your patience while waiting for a reply. I just wanted to make sure that your issue is addressed. I can definitely understand how frustrating your situation must be. I would love to help you find a solution to this issue. 

  • Do you still need help with this issue?

  • What troubleshooting steps have you done thus far? 

  • Have you tried to restart your device if you haven’t already?

  • If the restart didn’t work, have you tried to do a Factory Reset? This would be a last resort option, but would clear out issues and the device would essentially be ‘brand new’

Please let me know if you need further assistance. 

Best Regards,

Brad. 

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hey folks.

 

Just checking in to see if you still need assistance with this issue. If so, please let me know and I would love to look into this further for you!

 

Best Regards,

Brad.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hey Folks.

 

At this time, I'll go ahead and lock this thread. If you're still experiencing problems, feel free to start a new thread and we'll be happy to help.

 

Best Regards,

Brad.