cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Google Nest Thermostat

JadeBear
Community Member

So we bought the system a week or two ago, found out we needed a power connector, ordered it, just got it, and tried to set it up today. Did everything the instructions told us, and, even after several resets, I keep getting either an error E257, or that the C cable can't be detected. It turns our fans on just fine, but with no heat. It's not our heater, as that works just fine. We are wondering now if we did connect everything properly? Because now the air system comes on for 2 min, goes away for 2, and keeps repeating. Any suggestions?

3 REPLIES 3

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey JadeBear,

 

Sorry to hear about the trouble you are having. I wanted to follow up and see if I could be of any help. Taking a closer look at the error code, I am showing that your heat pump is requiring a Y1 wire. Please let me know if you are still having any trouble from here, as I would be happy to take a closer look and assist you further. 

Best regards,
Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey JadeBear,


I wanted to check in and see if you are still in need of any help. Please let me know, as I would be happy to assist, and answer any questions you may have.

Best regards,
Jake

Jhonleanmel
Community Specialist
Community Specialist

Hi everyone,

I'm just checking in to make sure that you've seen our response. Please let us know if you have any other questions or concerns as I will be locking this in 24 hours.

Thanks,
Mel