cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pre-Nest WiFi extenders "disappeared" but incoming WiFi is functional. Did I miss something?

EdCos
Community Member

I have three pre-Nest Google Wifi extenders, which worked fine until a few days ago. The network I set up with them is no longer recognized by any computers in my home (including iPhone) But, the incoming WiFi is functional and I can hook up to a prior network in some parts of my house.

Did Google change the rules why I wasn't paying attention? ANy thoughts on what might be happening? TIA.

4 REPLIES 4

Juzdu
Silver Product Expert
Silver Product Expert

I might be confused by your terminology, when you say extenders, are you talking about Google Wifi points?  The usual round white "pucks" with the horizontal line around the middle?

There's no reason they should have stopped working.  Can you see the network in the Google Home app and run a mesh test and speed test?  If not, it might be time to do a factory reset on them and set up the network all over again. Also, what's the "prior network" you mentioned?

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, EdCos.
I just wanted to jump in real fast to see if you saw Juzdu's reply and to see if you still needed some help on this or if you were able to get it sorted out. If you are still needing some help, just let us know and we'll be happy to continue helping.
Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
Just one quick final check in here since activity has slowed down. We'll be locking the thread in the next 24 hours, but if you still need help, I would be happy to keep it open. If there's more we can do, just let me know.
Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
As we haven't had any activity here recently I'm going to go ahead and close the thread. If you have more to add, feel free to start a new discussion.
Thanks