cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Google mini and Display

JT13
Community Member

Hi ,    i cant get my mini and display to connect to the home it tells me it cant be found on the display its says connected but its also says turn off the AP isolation.   , i have done factory reset don't work both of then have been on a bt 4g mini hub  all other minis that have not been on the 4g hub work first time ,can anyone help

3 REPLIES 3

Azarco
Community Specialist
Community Specialist

Hey JT13,

 

Thanks for posting. Let's see what's going on why you can't connect your devices to your network.

 

Is this your first time connecting your Google Home Mini and Google Nest Hub to your network? Were there any recent changes or updates on your connection? Have you tried rebooting your devices and router to refresh the connection? 

 

If you have access to your router settings, try checking if AP isolation is disabled and UPnP is enabled. Use a mobile hotspot to set up your devices to isolate the issue.

 

Let us know how it goes.

 

Regards,

Alex

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,

 

I wanted to check in and see if you managed to see Alex's post. Please let me know if you have any questions from here. I would be happy to assist, and make sure you are good to go.

Best regards,
Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey there,

 

I wanted to check in, and let you know that I will be locking the thread in 24 hours


Best regards,
Jake