cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Trying to setup an Guest network

jpedersm
Community Member

Im trying to setup an Guest network.  When doing so I enable the Guest network.  After this is done it asks for a name and password.  Once doing this I click on save and it never saves this network?  I think I have enabled it 5 times now and save the creds to have it not enable the network every time.  Any idea on what is going on here? 

3 REPLIES 3

olavrb
Silver Product Expert
Silver Product Expert

Hmm, that sounds strange.

You have the latest version of the Google Home app?

Have you tried rebooting the network, either through the Google Home app, or by pulling the power, then try again?

Can you try with a different device running the Google Home app?

Could you try to disable "Nest Wifi cloud services" (Wifi -> Settings icon -> Privacy settings), then it them again? I've read that this sometimes fixes strange problems like this.

Worst case factory reset your network (https://support.google.com/googlenest/answer/6246619?hl=en) and set it up from scratch (https://support.google.com/googlenest/answer/9548301?hl=en). But I'd try the steps above first. And maybe wait 24h and try again, in case it's a temp backend problem.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, jpedersm.
I just wanted to jump in real fast to see if you saw olavrb's reply and to see if you still needed some help on this or if you were able to get it sorted out. If you are still needing some help, just let us know and we'll be happy to continue helping.
Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
As we haven't had any activity here recently I'm going to go ahead and close the thread. If you have more to add, feel free to start a new discussion.
Thanks