cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Replies are disabled for this topic. Start a new one or visit our Help Center.

ontevreden over service van google en de klanten service

JanHaro
Community Member

Ik ben helemaal niet blij met dit systeem van Google, Ik krijg elke keer het zelfde antwoord en het probleem is nog steeds niet opgelost.

 

Ik kan mijn extra nest point niet installeren. Hij doorloopt alle stappen maar in de laatste stap geeft hij een time out en zet hem terug in de fabrieksinstelling.

 

De tips:

Ander device gebruiken om het te instaleren, wachten en opnieuw proberen, stroom eraf, stroom erop, dichter bij de nest router,... het werkt allemaal niet! Al met al heel ontevreden!! ( en als ik hem met een nieuw account installeer werkt het wel, het ligt dus niet aan het apparaat zelf.) Het lijkt erop dat het vierde punt installeren het probleem is in 1 huis binnen Google Nest.

 

Groeten Jan Haro

 

 

4 REPLIES 4

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, JanHaro.

Sorry for the late response here. I'm sorry for the frustrating experience you've had with support. Were you ever able to get this WiFi point set up, or has it remained impossible to configure for you? If you're still having the issue, let's take another look at things and see if we can get you working fully this time around.

Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, JanHaro.
I just wanted to check in real fast to see if you saw my reply and to find out if you still needed any help on this. If you're still needing assistance, please just let me know and I'll be happy to continue helping.
Thanks.

JanHaro
Community Member

Het werkt nog steeds niet en ik heb van Google nog geen oplossing gehoord, aardig dat jullie mij elke keer een bericht sturen maar de oplossing blijft uit. 

Dus,... Graag in het Nederlands, de oplossing en niet elke keer zeggen dat ski op moet starten of wat ook. Zie eerder reactie van ij.

 

Gr JH

 

 

bipatev
Community Member

ik heb het zelfde probleem me google nest router is aangesloten maar als ik de wifi points wil installeren geef hij een time out aan en google is in geen velden of wegen te bekennen ik heb hier een vermogen aan wifi points en cameras staan