cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Google Hub stuck on white screen after factory reset

CCorb
Community Member

My screen was stuck on gray with the G so I unplugged it, plugged it back in with Volume pressed to put it in recovery mode. Then I did the factory reset for ten seconds only to have it stuck on a white screen. 

23 REPLIES 23

supermutando
Community Member

exactly same issue

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

I am sorry to hear about the devices being stuck on the update screen. Please let me know if you are still running into the issue, as I would be happy to assist you further and ensure the device is working as intended.

 

Best regards,

Jake

CCorb
Community Member

Hi Jake, still having the same

issue. When I plug it in it displays the gray screen with the G and stays there indefinitely.  When I perform the steps for recovery it goes white indefinitely.  I have the first gen hub, and would love to get it back working. 
thanks

clark 

LSS1
Community Member

I have the same problem 

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

I am truly sorry for the trouble and frustration that you are having with the device. I understand that is not the most ideal situation having your device stuck, and I am more than happy to assist. Since you have exhausted all troubleshooting steps, I would like to escalate this to a higher team.

If you could please fill out this form, our Team would then be in contact with you for additional support. Please let me know if you have any questions from here as well.

Best regards,
Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,


I wanted to check in and see if you are in contact with our Team? Please let me know, as I would be happy to assist, and answer any questions you may have.

Best regards,
Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,


I want to ensure you are good to go, and everything is working properly. Please let me know if you are still having trouble, as I will be locking the thread due to inactivity. 

Best regards,
Jake

Oxdowne
Community Member

Hi Jake, please don't lock this thread, it's still active. The problem has been going on for so many months I just assume it's insoluble. Yes, I have filled out the form.

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

Thank you so much for reaching back out. Apologies for any frustrations, I understand this is not the most ideal situation. I have checked with our Team, and they are currently going through a backlog and should be in contact with you very soon for further support. I truly do appreciate the patience, and please let me know if you have any questions from here. I would be happy to assist and answer those for you.

 

Best regards,

Jake

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

To anyone still experiencing the issue, please follow the link here for further support. Please be aware that the thread will be locked from here.

 

Best regards,

Jake

I have the same issue, after a factory reset the screen just stays white

Exactly the same problem 

Oxdowne
Community Member

Hi Jake, do you have any feedback for us on this issue? If it's insoluble, I'd rather know than not.

LSS1
Community Member

Can you help me too?

I am having this issue please let me know how to fix it

Oxdowne
Community Member

I have exactly the same issue. Grey screen with a G in it, so do a factory reset the same way (volume up and down whilst powering back on), but once countdown to factory reset is complete it just goes to a white screen. Any solution to this much appreciated!

fyrwyr
Community Member

Same issue here too.  Factory reset several times was no help.  Nest returns to grey screen with white "G".

davidwhite10
Community Member

Same issue as well. Come on @Jake 

saigeeth1995
Community Member

I have the same issue. It’s very annoying 

LucyES
Community Member

I have the same issue with mine. Was stuck on the grey screen with G symbol then after a factory reset it’s just a white screen

LSS1
Community Member

Has anyone removed this yet?

Oxdowne
Community Member

I've still got the same problem, many months on. I don't know if there is a different way to contact Google? Perhaps they don't read these messages, or don't care about the problem enough to respond. Either way, time to move. Have you ever tried an Amazon Echo?

Timb
Community Member

I've got the same problem, trying to get support from Google they need a video but cannot view the MP4 my phone produces, you've got to laugh.