12-24-2024 01:53 AM
Pilot do chromecast 4 pewnego razu przestał działać. Pierwsza myśl to byly baterie. Po wymianie baterii, chromecast nie reagował na żaden przycisk oprócz wywoływania asystenta google. Rozłączyłem i zapomniałem urządzenie, żeby spróbować sparować je na nowo. Diody po wciśnięciu home i back zaczynają szybko migać i odrazu gasną (po jakiś 2/3sekundach). Na chromecascie pojawia się widoczne urządzenie ale każda próba sparowania nic nie daje. O ile zawsze wydawało mi się że ciężko o lepszy support od googla tak teraz jestem w szoku ich nieporadności. Na dwa pierwsze maile nie dostałem odpowiedzi, a na trzeci dostałem wiadomość po niemiecku z prośbą o kontakt mailowy, tak jakbym nie wysłał juz 3 maili. Nie mam pojęcia jak mogę rozwiązać ten problem dlatego liczę na waszą pomoc. Z góry dziękuję
12-27-2024 09:39 AM
Hi Nieworodek,
Thank you for posting in the community. I'm sorry that you're having troubles with the Voice Remote of your Google Chromecast. I understand how frustrating this can be. I'm here to help.
For your concern, please try the below steps:
Note: A factory reset will reset your device to its default factory settings. This action will clear your data and can't be undone.
Let me know how it goes and keep me posted.
Regards,
Kevin