cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

C by GE outlet not connecting to Google Home

Darkmanbt
Community Member

Recently my C by GE smart plug has stopped responding to Google home in the app or by voice.  I unlinked them deleted in the GE app, reconnected, updated, and re-linked with Google home.  The day I did all that it worked again, then the very next day it stopped working again.  If I unlink and re link sometimes I can get it to work like once, but overall is not working in the home app anymore.  It works fine in the GE app, but the reason I got it was for voice control.  Any help would be great!

3 REPLIES 3

Azarco
Community Specialist
Community Specialist

Hey Darkmanbt,

 

Thanks for reaching out — let's check this out.

 

Could you try rebooting your C by GE lights, speaker and router to refresh the connection. If the issue persists, try resetting your lights and set it up in the Google Home app.

 

Hope this helps!

 

Best,

Alex

Azarco
Community Specialist
Community Specialist

Hey Darkmanbt,

 

Checking back in to see if you still need help with this. Feel free to respond to this thread if you have additional questions or concerns and I'd be glad to answer it for you.

 

Thanks,

Alex

Azarco
Community Specialist
Community Specialist

Hey Darkmanbt,

 

I haven't heard from you in a while so I'll be locking this thread in 24 hours. If you have any new issues, updates or just a discussion topic, feel free to start a new thread in the community. 

 

Kind regards,

Alex