cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Heat link not working - no lights, thermostat not charging

jbanwait
Community Member

Hi

I have a nest thermostat and they have been installed for about 18 months but today i've noticed the thermostat had powered off and when i checked the link it had no lights (seemingly no power). It appears to be very similar to the issue described here:

https://www.googlenestcommunity.com/t5/Nest-Thermostats/Heat-Link-not-working-at-all-no-heating/td-p...

 I have tried pressing the big round button but there's no response. no lights show at all on the heat link. There has been no work on the heating or electrics, this has happened out of the blue. I have checked the fuses and the fuse board and nothing has tripped.

Checked on the heat link with the multimeter: 240v ac across L and N. 0v DC across T1 and T2 going to the thermostat. Also no lights on the heat link at all.

Does anyone have any idea on how to resolve this as it seems fairly common.

 

 

1 Recommended Answer

I went via their online chat and they are replacing my faulty heat link.

https://support.google.com/googlenest/gethelp

View Recommended Answer in original post

4 REPLIES 4

MarkJubb
Community Member

I have exactly the same issue. Trying to phone customer services, but the message on their phone just says we are closed, try online or call back when we’re open (but doesn’t tell you their opening times)

I went via their online chat and they are replacing my faulty heat link.

https://support.google.com/googlenest/gethelp

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hiya jbanwait,

 

I'm glad to hear that Nest Support was able to help you out! In that case, did you have any other questions for us here on the forum?

 

Best regards,

Jeran

Jeran
Community Specialist
Community Specialist

Hey there MarkJubb,

 

I'm just following up on this post, were you able to get a hold of Nest Support? I look forward to your response.

 

Best regards,

Jeran