cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Extremely slow to load "Recent Events" tab

Waterox
Community Member

Does anybody else have very slow to load "recent events" tab this morning? I'm wondering if this is something I did or this is something everyone else with Google Home is also experiencing.

9 REPLIES 9

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hi there, 

 

I apologize for my late response and thank you for all of your patience while waiting for a reply. I definitely understand how frustrating your situation must be, and I wanted to make sure that your concern was acknowledged. Do you still need help with this issue? I know that there's been a delay in response since you posted.

 

Best Regards, 

Brad.

Waterox
Community Member

Hi Brad,
I still have this issue. The “lost” camera cannot be re-added to my home network even after multiple factory reset to the camera. If I set up new home and set up this camera there, then this camera works just fine. I think I need to uninstall everything, all cameras, and reinstall them. I just didn’t want to risk losing my existing set up with other working cameras.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

@Waterox

 

Is your other camera connected to a different account? That could be why it is not adding back to your Home. I would suggest that you contact Support so they can try and check on that for you. I do not have the option here in the Community Forums.

 

Best regards,

Brad.

 

Waterox
Community Member

Hi Brad,

this camera has never been installed on another “home”. I onced created a new test home to see if this camera still works and it was installed just fine on the test home. When I removed this camera from my test home, factory test, and try to install it on my main home, it wouldn’t let me add this camera back.

I suspect my hub max camera is the culprit for this bug. There’re a lot of bugs in using cameras that use Nest and cameras that use GH under GH app.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

@Waterox

 

I would try to turn off your Hub Max and then try again to load what you need to on the Camera, and see if you run into the issue again. Factory Reset is always a decent idea too if you are not getting what you need from the cam.

 

Best regards,

Brad.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hi there,

 

Just checking in to see if you still need assistance with this issue. Please let me know if you need further assistance. 

 

Best Regards,

Brad.

Brad
Community Specialist
Community Specialist

Hey Folks.

 

At this time, I'll go ahead and lock this thread. If you're still experiencing problems, feel free to start a new thread and we'll be happy to help.

 

Best Regards,

Brad.

Wrs007
Community Member

When playing ideas back on my iPhone 11 15 is VERY slow. I have had this system for long time with no problems, it seems to have start about 2 weeks ago. What’s going on?

Brad
Community Specialist
Community Specialist

@Wrs007

 

I am not quite sure what you mean. Will you please clarify your question?

 

Best regards,

Brad.