cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

House & Arrow Symbol

PutridRobbie
Community Member

My E thermostat was disconnected when i went on holiday. When i came back the battery had died completely. I plugged the thermostat back in and once waiting 2-3 hours to get charged, i have this symbol on the screen.

When i press for 10 seconds plus, the Google 'G' sign appears for a short time then it goes back to the house/arrow sign. This product was provided by my energy supplier and they indicated that any problems have to be dealt with through Google. Please advise

9 REPLIES 9

Steveash
Community Member

Hi I have the same issues with my stat trying to connect up for 1st time but have code TD023

Manishr
Community Member

Any luck? I'm facing the same issue too

Manishr
Community Member

Have you been able to fix this ? 

Nope it is still the same 

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

Sorry for the late reply. I wanted to follow up and ensure you are good to go. Please let me know if you are still having any trouble from here, as I would be happy to take a closer look and assist you further. 

Best regards,
Jake

Steveash
Community Member

Hi Jake 

my nest connected up to the wi-fi and was set up but after 1day it again disconnected . The thermostat was connected to heat link and has worked for about 1 month i tried to reset thermostat but now have arrow and house sign on thermostat display and can’t get it to work could you please advise

Jake
Community Specialist
Community Specialist

Hey all,

 

I want to ensure you are good to go, and everything is working properly. Please let me know if you are still having trouble, as I will be locking the thread in 24 hours due to inactivity. 

Best regards,
Jake

Gorka
Community Member

I hace the same problem: https://www.googlenestcommunity.com/t5/Nest-Thermostats/Thermostat-E-not-connecting-to-app-TD023/m-p...

Does anybody knows how to fix it? My Nest is new, so it is the initial installation

Gorka
Community Member

In my case, I had to phone Google Technical Service. After some tests with them I had to send my thermostat to Google and they sent me another one that worked well