cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Won’t recognise a Google wifi device

Jj888
Community Member

bought a Google wifi mesh - 3 devices and set up first one which worked. On the second it wouldn’t connect. So I decided to start over and deleted the hub device. It now will not set up. The device won’t turn on or anything.

 

it was the hub so now the other seem to want to connect to the original mesh but as I deleted device it’s not there to connect to. 

5 REPLIES 5

olavrb
Platinum Product Expert
Platinum Product Expert

Make sure device(s) are factory reset (https://support.google.com/googlenest/answer/6246619?hl=en) and ready for adoption/ set up (https://support.google.com/googlenest/answer/6191584?hl=en).

Set up guide:

You could also try with the Google Home app from a different Android, iOS or iPadOS device.


I don't work for Google.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, Jj888.
I just wanted to jump in real fast to see if you saw olavrb's reply and to see if you still needed some help on this or if you were able to get it sorted out. If you are still needing some help, just let us know and we'll be happy to continue helping.
Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hey, Jj888.

I just wanted to check in again to see if you were still needing some input and help on this. If so, just let us know.

Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
Just one quick final check in here since activity has slowed down. We'll be locking the thread in the next 24 hours, but if you still need help, I would be happy to keep it open. If there's more we can do, just let me know.
Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
As we haven't had any activity here recently I'm going to go ahead and close the thread. If you have more to add, feel free to start a new discussion.
Thanks