cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

There was a glitch

acraigburns
Community Member

Around the start of the month all speakers began to act up. You ask a request or question or anything and the first time the speaker will respond "Hmmm there was a glitch, try again in a few seconds" then you try after it stops talking and works perfectly. Whats really weird is I can ask a question to one google home and if its the first question sometimes 3 or 4 google homes will respond with "there was a glitch" even ones 2-3 rooms over from where I am. 

3 REPLIES 3

frances
Community Specialist
Community Specialist

Hi acraigburns,


Thanks for reaching out. I am sorry to hear that your Google Nest devices are not responding to your voice commands. I understand your concern and would be more than happy to help find a solution. First, I have some quick questions.

  • Which Google Nest devices do you have? (model name, generation number)
  • Are your devices connected to the same WiFi network as your other devices?
  • Are your devices showing up as connected on the Google Home app?
  • Could you please try to reboot your router?  Are there any improvements? 
  • Have you tried any troubleshooting steps to the devices itself? (ex: reboot, reset, etc.) If so, what have you attempted so far?

I look forward to your response, thanks for your patience!

frances
Community Specialist
Community Specialist

Hi again,

 

I just responded to another post you commented on. With your helpful information, I made a case for you. 

 

Just a reminder, your Case ID is: 9-0030000032369. Thanks!

GarrettDS
Community Specialist
Community Specialist

Hi All,

 

We haven't heard any updates from you. I'll go ahead and lock this thread. If you're still experiencing problems, feel free to contact the support team and refer to Case ID listed above, or start a new thread and we'll be happy to help. Have a nice day.