cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Adding Wifi point leads to black screen

orgadish
Community Member

Same problem as in this closed, unresolved thread: https://www.googlenestcommunity.com/t5/Nest-Wifi/Nest-Wifi-Router-Setup-Google-Home-Screen-goes-Blan...

 

I open the Home App on iOS to add my wifi point. When I go to add devices it sees the device (with the correct setup id) but when I click next I get a totally blank (gray/black) screen with no indication of success or failure. 

 

The wifi point is already pulsing blue (ready for setup) so hard reset by the button did nothing.

 

Wifi point was bought on Amazon in the US.

iOS 15.1

Google Home App v2.47.111

1 ACCEPTED SOLUTION

orgadish
Community Member

And... of course after trying multiple times and finally deciding to submit this post, when I went back to try again it worked...

View solution in original post

4 REPLIES 4

orgadish
Community Member

And... of course after trying multiple times and finally deciding to submit this post, when I went back to try again it worked...

EdwardT
Community Specialist
Community Specialist

Hi orgadish,

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear that you had an issue with setting up your Google WiFi point, but I'm glad to hear that everything is working now. Please let us know if you have any concerns and we'd be happy to assist you.

 

Thanks,

Edward

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, orgadish.

It looks like you were able to get this sorted out, which is great. Thanks for letting us know what worked for you. As we have our answer here, we'll be closing up the thread unless there's anything else you might need here. If you still need some help, just let me know.

Thanks.

Jeff
Community Specialist
Community Specialist

Hi, everyone.
As we haven't had any activity here recently I'm going to go ahead and close the thread. If you have more to add, feel free to start a new discussion.
Thanks