cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Cameras and Doorbells

Blog Posts

Update: New Alexa Skill Introduced for Google Nest Cameras & Doorbell Read more

Comparing the new 2nd generation Nest Cam (indoor, wired) to its predecessor, Ne... Read more

Get into the Halloween spirit with new ringtones for Nest Doorbells and more! Read more

Featured Posts

Cold weather concerns with Nest Doorbell Battery Read more

Forum Posts

Can't set up nest wireless doorbell

I had to get a new modem/hub from Bell because it kept dropping my connection. I was able to reinstall my Chromecast and the Speaker to my Google Home using the new SSID and password. However, when I try to add my Next Wireless Doorbell, everything a...

LadyLegal by Community Member
  • 173 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Can't add Nest Wireless Doorbell to Google Home

I had to get a new modem/hub from Bell because it kept dropping my connection. I was able to reinstall my Chromecast and the Speaker to my Google Home using the new SSID and password. However, when I try to add my Next Wireless Doorbell, everything a...

LadyLegal by Community Member
  • 164 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Chime Connector replacement

I received a wired doorbell secondhand from someone who replaced theirs, however I was not given the chime connector. How could I get a replacement so the doorbell will work?

eighty6 by Community Member
  • 143 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Since changing my WiFi I can no longer access my 3 cameras.

I updated my home internet and since then have been unable to get my cameras running. I appreciate they will drop off as they were on the old network. But no combination of factory resets, adding new devices or anything can get them back on the googl...

Obean by Community Member
  • 152 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Live streaming not working

Hi. I cannot get video to stream from my doorbell or indoor camera when viewing through a web browser (Chrome Version 98.0.4758.80 (Official Build) (x86_64)).I get a static image, and the blue "loading" wheel just spins forever. No connectivity issue...